2013. május 21., kedd

Várpalotai Ifjúsági Ház


A Várpalotai Ifjúsági Ház közel 450 négyzetméteren a felnövekvő nemzedék kötetlen formájú, hasznos időtöltését, szórakozását hivatott biztosítani. Kiemelt feladatnak tartjuk a különböző sportolási lehetőségek bemutatását, biztosítását, illetve az egészséges életmódra való nevelést. Biliárd, csocsó, ping-pong, aerobic, darts, internet-kávézó, teázó, kézműves műhely, baba kuckó, próbaterem zenekaroknak, internet szoba, táncterem mind-mind megtalálható ebben a nem megszokott környezetben. Színes, fiatalos, termeink barátságos helyszínt biztosítanak mindenki számára.
NAGYTEREM: Tükrös termünkben bonyolítjuk le nagyobb programjainkat, táncosainknak biztosítunk helyet.
BABAKUCKÓ: Színes, barátságos, hangulatos babakuckónk, melyet alacsony kerítés választ el a többi résztől sok játékkal várja a kicsiket.
KREATÍV MŰHELY: Kreatív műhelyünkben kibontakozhat a tehetség, a kreativitás. Azzal a céllal indítottuk el a műhelyt, hogy kellemes közegben, közösségben együtt alkothassunk. Kézműves foglalkozásainkon felhasználjuk a népi kismesterségek hagyományos alapanyagai és eljárásai mellett a mai kor modern anyagait és újszerű technikáit is. A „Jeles napos rendezvényre” a kalendárium, a világi és egyházi ünnepek, a történelmi és egyéb évfordulók témakörében készülünk. A program kötetlen beszélgetés keretén belül, interaktív módon valósul meg.
INTERNET-KÁVÉZÓ: Barátaiddal szeretnéd tölteni a délutánjaidat? A kávézóban fiatalos színes, berendezés fogadja a hozzánk látogató fiatalokat. A kávézó megnyitása lehetőséget nyújt a fiatalok számára, hogy barátságos és modern környezetben találkozhassanak, ahová az ifjúság kortól függetlenül örömmel jön. A kávézóban található „pihenőzóna” is, ahol kényelmes fotelokban lehet kellemes pillanatokat eltölteni barátok társaságában társasjátékok igénybevétele közben.
SZÁMTECH-BARLANG: Az internet hozzáférésnek és a számítógépes ismeretek fejlesztésének számos előnye van. Mivel ezeknek egyre nagyobb hatása lesz az életükre, fontos, hogy az ifjúság jártas legyen a számítógép és az internet használatában. Másodsorban a továbbtanuláshoz is alapvetően szükséges. A számtech-barlangban valósult meg a „Kattints rá, Nagyi!” – az internet használatának elsajátítása idős korban – elnevezésű tanfolyamunk.
PRÓBATEREM: Feltörekvő zenekarok számára ideális, hangszigetelt próbatermet tudunk biztosítani.
EGYÉB SZOLGÁLTATÁSAINK
Szeretnéd a születésnapodat, névnapodat barátaiddal, osztálytársaiddal együtt ünnepelni?Az ifjúsági házban hétvégenként vállaljuk sok-sok játékkal egybekötött zsúrok szervezését. A kicsik részt vehetnek ügyességi játékokban, mókás vetélkedőkön, kipróbálhatják társasjátékainkat. Az ünnepeltet feldíszített teremmel és apró meglepetéssel várjuk.
A fentebb említett programokban, helyszínen várjuk az iskolai közösségi szolgálatot teljesítő fiatalokat. Intézményünk, mint fogadó szervezet egész év folyamán nyitott az iskolai közösségi szolgálatot végző fiatalok számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése